Wifi DuoBoost στην Ελλάδα

Μην πληρώνετε εξτρά για να αναβαθμίσετε τη σύνδεσή σας στο ίντερνετ – επιλέξτε, αντ’ αυτού, το Wifi DuoBoost και χαρείτε την απίστευτη ενίσχυση της ταχύτητας του WiFi, με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ εντός Ελλάδας!

Το Wifi DuoBoost διατίθεται αποκλειστικά διαδικτυακά – η μόνη εγγύηση για να αποκτήσετε την καλύτερη προσφορά είναι η αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα.

Εσείς αρκεί μόνο να συμπληρώσετε τις πληροφορίες αποστολής στην ιστοσελίδα, να πληρώσετε την παραγγελία και να αφήσετε τα υπόλοιπα πάνω μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WIFI DUOBOOST

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να είναι πιο ενοχλητικά από μια αργή σύνδεση στο διαδίκτυο και «νεκρές ζώνες» WiFi στο σπίτι… Το άνοιγμα ενός και μόνο ισοτόπου αργεί απελπιστικά, τα βίντεο κάνουν ώρες να φορτώσουν, σε σημείο που να μη θέλετε καν να τα δείτε πλέον, ενώ οι βιντεοκλήσεις που «κολλάνε» μονίμως αντί να σας κάνουν να χαίρεστε, σας οδηγούν στην απόλυτη απόγνωση. Σας θυμίζει κάτι; Τότε υπάρχει η τέλεια λύση που λύνει όλα αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα σε δευτερόλεπτα – και λέγεται Wifi DuoBoost!

Αυτή η μικρή αλλά πανίσχυρη συσκευή σάς δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την ταχύτητα και το εύρος του WiFi σας, καθώς «πιάνει» το σήμα από τον δρομολογητή και το ενισχύει ώστε να φτάνει ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού σας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ WIFI DUOBOOST ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Αν η ταχύτητα του ίντερνετ είναι αργή, τότε θα έχετε ήδη δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να τη διορθώσετε. Οι περισσότερες λύσεις για τις «νεκρές ζώνες» του WiFi, όπως η αλλαγή θέσης του δρομολογητή, η επιλογή άλλου καναλιού WiFi ή η χρήση σύνδεσης με καλώδιο, εκτός από σκέτη ταλαιπωρία, είναι και εξαιρετικά περίπλοκες, αν όχι πολλές φορές ανέφικτες. Ούτε βοηθάει ποτέ να τηλεφωνήσετε στον πάροχο του ίντερνετ, που πάντα θέλει να πληρώσετε επιπλέον για να αναβαθμίσετε την ήδη ακριβή σας σύνδεση… κι ακόμα και τότε τα πράγματα δεν βελτιώνονται!

Το Wifi DuoBoost είναι μικρό αλλά θαυματουργό. Συνήθως υπάρχουν πολλές συσκευές στο ίδιο σπίτι που κάνουν χρήση του WiFi – ούτε κι αυτό όμως αποτελεί πρόβλημα γι’ αυτή την ιδιοφυή συσκευή. Το καλύτερο με το Wifi DuoBoost είναι ότι δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις ή εξτρά εξοπλισμό για να το κάνετε να λειτουργήσει – συνδέεται και δουλεύει μαζί με τον δρομολογητή που ήδη έχετε, βάζοντάς το απλώς στην πρίζα στον τοίχο.  Η ταχύτητα και η κάλυψη του WiFi βελτιώνονται αμέσως σε όλο το σπίτι και δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε επιπλέον στον πάροχο ίντερνετ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ WIFI DUOBOOST

Το σήμα από τους περισσότερους δρομολογητές είναι συνήθως πολύ αδύναμο για να εξυπηρετήσει τις σημερινές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού. Όχι μόνο δεν επαρκεί για χρήση με περισσότερες από μία συσκευές, αλλά συνήθως δεν μπορεί να περάσει μέσα από πιο χοντρούς τοίχους, από τον έναν όροφο στον άλλον ή από διάφορα άλλα εμπόδια…

Τα αποτελέσματα πιθανότατα τα γνωρίζετε – οι σελίδες αργούν να φορτώσουν, τα βίντεο κολλάνε, η σύνδεση είναι, γενικώς, κακή… Το Wifi DuoBoost λύνει τα προβλήματά σας με 3 απλά βήματα:

 1. Βάλτε τη συσκευή σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού (συμβουλή: για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε τη στη μέση του «νεκρού σημείου»).
 2. Συνδέστε τη στον δρομολογητή σας.
 3. Απολαύστε γρήγορο ίντερνετ σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

Μα πώς ακριβώς λειτουργεί, θα αναρωτηθείτε. Το Wifi DuoBoost λαμβάνει το υπάρχον σήμα WiFi και ξαναστέλνει σε όλο το σπίτι ένα ήδη πιο δυνατό και πιο γρήγορο σήμα! Τόσο απλό!

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Κάνει το σήμα του WiFi πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο αξιόπιστο
 • Δώστε ώθηση στις ταχύτητες για κατέβασμα και ανέβασμα αρχείων
 • Συνδεθείτε οπουδήποτε κι αν είστε μέσα στο σπίτι
 • Εξαλείφει τις «νεκρές ζώνες» του WiFi
 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Λειτουργία WPS
 • Προσιτό σε όλους!

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ WIFI DUOBOOST

Το Wifi DuoBoost φέρνει τα ωφέλη που θα εκτιμούσαν στο μέγιστο όλοι όσοι χρειάζονται πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο ίντερνετ, με μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας τους. Είτε έχετε πάθος για τα παιχνίδια, είτε λατρεύετε τις ταινίες, είτε είστε ένας απλός φοιτητής που θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του τις πληροφορίες που χρειάζεται – το Wifi DuoBoost θα βοηθήσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων.

ΓΙΑΤΙ WIFI DUOBOOST

4 λόγοι:

 1. Ταχύτητα – αμέσως μετά τη σύνδεση θα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια ονλάιν, να βλέπετε ταινίες και YouTube, να χαίρεστε αδιάκοπες βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα με την πιο γρήγορη και πιο δυνατή σας σύνδεση WiFi!
 2. Απίστευτα εύκολη εγκατάσταση – βάλτε το απλώς στην πρίζα, συνδεθείτε, τέλος!
 3. Καθολικό – συμβατό με κάθε δρομολογητή WiFi, τηλέφωνο, λάπτοπ ή τάμπλετ.
 4. Οικονομικό – βελτιώνει σημαντικά τη WiFi σύνδεσή σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε παραπάνω στον πάροχο ίντερνετ.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ WIFI DUOBOOST ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: για περιορισμένο διάστημα, το Wifi DuoBoost είναι σε προσφορά στην Ελλάδα, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε αυτόν τον απίθανο ενισχυτή ταχύτητας WiFi με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ, με μόλις €99.98 €49.99, με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ WIFI DUOBOOST

Το Wifi DuoBoost είναι διαθέσιμο μόνο διαδικτυακά και μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Αγοράζοντας απευθείας από το επίσημο κατάστημα εξασφαλίζετε συνδυασμό καλύτερης τιμής και ποιότητας.